.” Ήρθε βοριάς, ήρθε νοτιάς …”, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η βραδιά με μουσική και τραγούδια Μάνου Χατζιδάκι και Ηλία Λιούγκου

Το Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου και το Ωδείο Ζωγράφου – Γ. Πολιτόπουλος, οργάνωσαν το Σάββατο  1 Ιουνίου 2013 στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο, με ελεύθερη είσοδο, μια ξεχωριστή βραδιά με μουσική και τραγούδια Μάνου Χατζιδάκι και Ηλία Λιούγκου, με τίτλο «Ήρθε βοριάς, ήρθε νοτιάς…».

Παρά τη βροχή ο κόσμος δεν αποθαρρύνθηκε και γέμισε το θέατρο, για να απολαύσει τον Ηλία Λιούγκο, έναν από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές του Μάνου Χατζιδάκι. 
Ο Ηλίας Λιούγκος, μας ταξίδεψε στο Χατζιδακικό σύμπαν με αγαπημένα κομμάτια, ενώ η εξαιρετική πιανίστριά του, Δέσποινα Στεφανίδου, ήταν μια πραγματική αποκάλυψη, όταν πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε. 
Τη συναυλία άνοιξε το μουσικό σύνολο «Athens chamber ensemble 2012», που μάγεψε το κοινό με τον ξεχωριστό ήχο των εγχόρδων του. 
Τη σκυτάλη στη συνέχεια πήραν, ο Γιώργος Πολιτόπουλος στο πιάνο, η Ευτυχία Παπαγεωργοπούλου στο ακορντεόν, και η Κορίνα Αντωνοπούλου στο τραγούδι. Και η μαγεία συνεχίστηκε με τον κόσμο να σιγοτραγουδά το «Χάρτινο το φεγγαράκι», την «Περιμπανού», τα «Λιανοτράγουδα»…
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου, κ. Κων. Καλλίρης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., ο Πρόεδρος του Ν.Π. του Δήμου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.