.«Δεν έχουμε αντίρρηση στις οικειοθελείς αποχωρήσεις εάν διασφαλιστεί το δικαίωμα συνταξιοδότησης»

Αν δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις διασφάλισης του δικαιώματος της συνταξιοδότησης, δεν έχουμε καμία αντίρρηση στις οικιοθελείς αποχωρήσεις υπαλλήλων από το Δημόσιο, τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γενικός Γραμματέας της ΑΔΕΔΥ, Ηλίας Ηλιόπουλος.

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης επεξεργάζεται σχέδιο οικειοθελών αποχωρήσεων δημοσίων υπαλλήλων με στόχο να καλύψει τον αριθμό των 4.000 αποχωρήσεων έως το τέλος του έτους βάσει των μνημονιακών δεσμεύσεων, ο ΓΓ της ΑΔΕΔΥ τονίζει:

«Αν είναι μέσα στα πλαίσια ο κάθε εργαζόμενος να αποκτήσει το δικαίωμα της συνταξιοδότησής του έστω και με πλασματικά χρόνια είναι μία υπόθεση.

Αν είναι όμως να διώξουμε υπαλλήλους βιαίως και μάλιστα σε μια περίοδο που αποδεικνύεται ότι τα τεράστια κενά των δημοσίων υπηρεσιών φθάνουν ακόμη και τις 50.000, τότε είναι μια άλλη υπόθεση. Αν πράγματι θέλουν να συρρικνώσουν το δημόσιο να πούνε στον ελληνικό λαό ότι αυτή την υπηρεσία δεν θα την παίρνεις πλέον από τον δημόσιο, αλλά από τον ιδιωτικό τομέα και θα την πληρώνεις.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.