.ΠΡΕΜΙΕΡΑ για την ”Πινακοθήκη των Ηλιθίων”...ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013, στο κατάμεστο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ζωγράφου, η πρεμιέρα του έργου του Νίκου Τσιφόρου «Η Πινακοθήκη των Ηλιθίων». Το έργο που ανέβηκε από το Θεατρικό Εργαστήρι του Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου θα συνεχίσει τις παραστάσεις του έως τις 27 Ιουνίου 2013, με ελεύθερη είσοδο.
Πρόκειται για μια κωμωδία σε τρεις πράξεις που πραγματεύεται ένα διαχρονικό ερώτημα: «αγάπη ή χρήμα;». Το έργο που πρωτοπαίχτηκε από το θίασο της Μαίρης Αρώνη και του Δημήτρη Χορν το 1945, ανεβαίνει με τη σύγχρονη σκηνοθετική ματιά της Ρουμπίνης Μοσχοχωρίτη, σε ευρηματική σκηνογραφία της Μάρθας Φωκά, σε ευφάνταστες χορογραφίες και κίνηση της Χριστίνας Σουγιουλτζή, με τη μουσική επιμέλεια του Δημήτρη Ιατρόπουλου και τους φωτισμούς του Παναγιώτη Ψύχα.
Οι σπουδαστές του Εργαστηρίου εντυπωσίασαν με τις ερμηνείες τους και καταχειροκροτήθηκαν, μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές, από τους θεατές.
Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου, κ. Κων. Καλλίρης, ο Πρόεδρος του Ν.Π. του Δήμου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καλλιτέχνες και πλήθος κόσμου.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.