.Ημερίδα με θέμα τα Νέα Μέσα και την Ενημέρωση


Με στόχο την ανάδειξη θεματικών σχετικά με τη νέα δημοσιογραφία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα νέα μέσα και τη δημοσιογραφία των πολιτών, ξεκίνησε το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Τύπου της Γραμματείας Ημερίδα με θέμα Νέα Μέσα και Ενημέρωση, υπό τη διοργάνωση της Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης.

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων της πανεπιστημιακής κοινότητας, εμπειρογνώμονες από το εξωτερικό, δημοσιογράφοι παραδοσιακών και νέων μέσων ενημέρωσης άνοιξαν έναν ευρύ και εποικοδομητικό διάλογο αναφορικά με τις εξελίξεις, τις προοπτικές και τις δυνατότητες, τις οποίες φέρνει στο προσκήνιο η χρήση νέων τεχνολογιών και ψηφιακών εφαρμογών στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης. 

Την εμπειρία του, ως καθηγητής, μετέφερε ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης, Γιάννης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος χρησιμοποιώντας τα εργαλεία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έκανε πιο στενή την επικοινωνία με τους μαθητές του. 

«Το διαδίκτυο κερδίζει μέρα με τη μέρα πόντους στον στίβο της ενημέρωσης» τόνισε ο πρόεδρος του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, Αντώνης Σκυλλάκος, ανοίγοντας τον κύκλο των συζητήσεων. 

Ο κ. Σκυλλάκος σημείωσε την άνθιση του διαδικτύου σε μια περίοδο κρίσης των Μέσων Ενημέρωσης, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη να τεθούν κανόνες στη λειτουργία του

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.