.«Η Γερμανία έχει ειδικό ενδιαφέρον να ανακάμψει η Ελλάδα»


Την εκτίμησή του ότι είναι σημαντικό που στην δύσκολη συγκυρία υπάρχουν βελτιώσεις στην Ελλάδα σε επίπεδο ελλείμματος και την πεποίθησή του ότι η Ελλάδα στην πτυχή του προϋπολογισμού κατευθύνεται σωστά τόνισε ο κ. Στάινμπρουκ αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα.

Παράλληλα τόνισε ότι «θα πρέπει να υπάρξει βελτίωση στην πραγματική οικονομία. Να υπάρξει φως στο τούνελ για τους κατοικους της χώρας».

Ο πρόεδρος των Σοσιαλδημοκρατών και υποψήφιος για την Καγκελαρία ανέφερε ότι η συζήτηση επικεντρώθηκε στα έσοδα και στις δαπάνες, ενώ αναέφερε ότι «ο υπουργός και οι συνεργάτες του μου έδωσαν πλήρη εικόνα».

Επίσης έκανε αναφορά στα προβλήματα που υπήρχαν στο θέμα της φορολόγησης, ενώ αναέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι «έργο ντετέκτιβ ποιος είχε μεταφέρει την έδρα στο εξωτερικό».

Παράλληλα τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρξει αυτοματισμός στις δαπάνες προκειμένου να υπάρεχουν και αυτομάτως περικοπές.

Ο κ. Στάινμπρουκ ανέφερε πως «ως πρώην υπουργός Οικονομικών γνωρίζω τη δύσκολη θέση που εχει η Ελλάδα. Οι ιθύνοντες προσπαθούν να περάσουν απο το καβο το πλοίο που λέγεται Ελλάδα». Επίσης τόνισε ότι «η Γερμανία εχει ειδικό ενδιαφέρον να ανακάμψει η Ελλάδα».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.