.Στο Βερολίνο ο Ευ. Βενιζέλος, για επαφές με την ηγεσία του SPD


Στο Βερολίνο βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να πραγματοποιήσει σειρά επαφών με την ηγεσία του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD).
Ο κ. Βενιζέλος είχε ήδη πρόγευμα εργασίας με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του SPD Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ, ενώ θα συναντηθεί ακόμη με τον πρόεδρο του κόμματος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και τον υποψήφιο καγκελάριο Πέερ Σταινμπρουκ, αλλά και με τον εκλογικό υποψήφιο των Πρασίνων Γιούργκεν Τριτίν.

Κεντρικό σημείο της επίσκεψης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αποτελεί η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργανώνει το Ίδρυμα Friedrich Ebert του SPD, με αντικείμενο την Ελλάδα, τις οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις, την Ευρώπη και το ευρώ. 

Στη συζήτηση συμμετέχουν, επίσης, ο εισηγητής ευρωπαϊκών θεμάτων του SPD Μίχαελ Ροτ, αξιωματούχοι των υπουργείων Εξωτερικών, Οικονομικών, Οικονομίας και Εργασίας και του προέδρου της Γερμανίας, αλλά και εκπρόσωποι της Βουλής, εργατικών σωματείων, δεξαμενών σκέψης και του ακαδημαϊκού χώρου.

Ο κ. Βενιζέλος θα έχει ακόμη σειρά επαφών με στελέχη του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, όπως τον γραμματέα Διεθνών Σχέσεων του SPD και γενικό γραμματέα του PES 'Αχιμ Ποστ, την αντιπρόεδρο της ΚΟ και μέλος της Επιτροπής Ελληνογερμανικών Σχέσεων Έλκε Φέρνερ, τον αντιπρόεδρο της ΚΟ και μέλος της Επιτροπής Οικονομικών Σχέσεων Γιοάχιμ Πος και τον ειδικό εισηγητή του SPD για την Ελλάδα 'Αχιμ Μπάρχμαν.

Τον κ. Βενιζέλο συνοδεύουν στο Βερολίνο, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και η γραμματέας του Τομέα Διεθνών Σχέσεων του κόμματος Χριστίνα Μανωλοπούλου.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.