."Κάποιοι με θέλουν αποδιοπομπαίο τράγο" δήλωσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου


«Είναι φανερό ότι κάποιοι με θέλουν αποδιοπομπαίο τράγο- ο άνθρωπος στον οποίο θα χρεώσουν όλες τις αμαρτίες της μεταπολίτευσης. Την οργή του κόσμου για τις δυσκολίες που περνάει» τόνισε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στη Βουλή, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. 

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι «τη διαγραφή των τριών και μόνον ονομάτων των συγγενών μου, την έμαθα την ίδια ημέρα που το έμαθε όλος ο κόσμος- δηλαδή στις 28 Δεκεμβρίου 2012».

«Ούτε περιουσία έκανα με την πολιτική, ούτε λογαριασμούς σε ελβετικές τράπεζες έχω, ούτε off shore εταιρείες. Έχω μόνο δάνεια. Πόσοι από αυτούς που με εκτέλεσαν δημοσίως με συνοπτικές διαδικασίες, μπορούν να πουν το ίδιο;» αναρωτήθηκε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Εξάλλου, σε μία ψηφοφορία με τέσσερις κάλπες ανά πρόσωπο και με τέσσερα ψηφοδέλτια που θα αναφέρουν τα πρόσωπα και τα αδικήματα για τα οποία προτείνεται η παραπομπή τους σε προανακριτική, κατέληξε τελικά ομόφωνα η Ολομέλεια της Βουλής.

Η παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με την οποία δήλωσε ότι συμφωνεί να στηθούν τέσσερις κάλπες και να γίνει μία ψηφοφορία, έγινε αποδεκτή από τη συμπολίτευση (ΝΔ, ΔΗΜΑΡ). Η αντιπολίτευση έτσι κι αλλιώς είχε από την αρχή προτείνει μια ψηφοφορία και τέσσερις κάλπες.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.