.«Ζεσταίνουν» τις μηχανές των τρακτέρ τους οι αγρότες


 Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις δηλώνουν οι Έλληνες αγρότες, ισχυριζόμενοι στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι εάν αποβεί άκαρπη η συνάντηση που έχουν ζητήσει με τον πρωθυπουργό της χώρας ή τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έως την Παρασκευή, τότε δεν αποκλείεται να "βγουν" στους δρόμους. 

Σε συγκέντρωση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου των αγροτών στον Πλαταμώνα Πιερίας, δόθηκε το σήμα σε ενώσεις και συλλόγους αγροτών να οργανωθούν στις κατά τόπους περιοχές της χώρας, έτσι ώστε να είναι απόλυτα προετοιμασμένοι να προβούν στις κινητοποιήσεις τους εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

Στο μεταξύ, ήδη αγρότες της Ημαθίας, τουλάχιστον  προσκείμενοι στην ?Αυθόρμητη Κίνηση Αγροτών?, έχουν ήδη αποφασίσει να κατέβουν την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου με τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Κουλούρας στην Εγνατία οδό. 

Όπως διευκρίνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Αυθόρμητης Κίνησης Αγροτών, Κώστας Λολιόπουλος, ακόμα δεν έχει ληφθεί η τελική απόφαση για το εάν θα κλείσουν το δρόμο και για πόσο χρονικό διάστημα.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.