.Την Πέμπτη οι κάλπες στη Βουλή


Την επόμενη Πέμπτη 17 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί τελικά στην Ολομέλεια της Βουλής, η συζήτηση επί των τριών προτάσεων των κομμάτων για τη σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης που θα διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων για τη λίστα Λαγκάρντ.
Για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, δηλαδή για το αν οι κάλπες θα στηθούν με βάση τις προτάσεις των κομμάτων ή κατά αδίκημα, ο Πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μειμαράκης, θα έχει νέο γύρο διαβουλεύσεων με τους εκπροσώπους των κομμάτων στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.
Για μέτωπο χυδαιότητας και σκευωρίας εναντίον του κατηγόρησε σύσσωμη την αντιπολίτευση, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής. Εστρεψε τα βέλη του προσωπικά εναντίον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για οργανωμένη συκοφαντική επίθεση και πολιτική αλητεία. 
" Οι χθεσινές εξελίξεις θα έπρεπε να κάνουν ακόμα και τον πιο κακόπιστο και τυφλωμένο από πολιτικό μίσος να καταλάβει ότι είμαστε μπροστά σε μια καθαρή πολιτική σκευωρία", τόνισε ο κύριος Βενιζέλος. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μίλησε για νευρικό κλονισμό που δημοσιογραφικά - όπως είπε - τον εκφράζει ο Κώστας Βαξεβάνης, και πολιτικά τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Εν τω μεταξύ, τουλάχιστον άλλη μια φορά έχει αντιγραφεί το usb που παρέδωσε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, όπως προκύπτει από το πόρισμα των οικονομικών Εισαγγελέων

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.