.Αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και οι βουλευτές Κ. Μαρκόπουλος, Γ. Κουράκος


Με επιστολή του προς τους βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, η οποία δεν είχε φτάσει στα γραφεία των ΑΝΕΛ, ο βουλευτής Ευβοίας Κ. Μαρκόπουλος εξηγεί τους λόγους βάσει των οποίων δεν προτίθεται να ακολουθήσει τον «βηματισμό» του κόμματος.

Στην επιστολή αυτή εξηγεί ότι από την θριαμβευτική εκλογή του 10,6% με 33 βουλευτές άλλαξαν πολλά. Μεταξύ των δύο εκλογικών αναμετρήσεων, σημειώνει ο κ. Μαρκόπουλος, χάσαμε 13 βουλευτές, 210.000 ψηφοφόρους και 3% από το αρχικό μας ποσοστό. 

Εκτιμά δε ότι αιτία ήταν «μια τεράστια πολιτική και επικοινωνιακή χαλάρωση, μια δήλωση για σύμπνοια απόψεων για τα οικονομικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, και ένα νον πέιπερ που παρήχθη, εν αγνοία μας, στη Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού των ΑΝΕΛ, και φαίνεται να άφησε ο Πάνος Καμμένος στην Προεδρία της Δημοκρατίας όπως ο ίδιος εμμέσως παραδέχθηκε χθες σε τηλεοπτική συνέντευξη».

Επίσης, σε «παρουσία» του Γ. Βουλγαράκη πίσω από τους ΑΝΕΛ αναφέρθηκε ο βουλευτής Β' Πειραιά Γιάννης Κουράκος, εξερχόμενος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ένα τέταρτο μετά την έναρξή της.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουράκος στους δημοσιογράφους, μετά από όσα έγιναν, με πήρε στο τηλέφωνο ένας πολιτικός και μου είπε: Τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα πάτε να το διαλύσετε; 

Ο κ. Κουράκος διευκρίνισε ότι ο πολιτικός ήταν ο Γ. Βουλγαράκης, στον οποίο, όπως είπε, του απάντησε, Τι μου ζητάς; πώς να μαζέψω εγώ τον Χρ. Ζώη; Σύμφωνα με τον κ. Κουράκο, ο κ. Βουλγαράκης του ανταπάντησε ότι θα τηλεφωνούσε ο ίδιος στον κ. Ζώη.

Πάντα σύμφωνα με τον βουλευτή Β' Πειραιά, ο ίδιος και ο κ. Ζώης είναι πρόθυμοι να πάνε στον εισαγγελέα και να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αλήθεια των ισχυρισμών Βουλγαράκη και ότι καλούν τον κ. Καμμένο να πράξει το ίδιο.

Τέλος, ο κ. Κουράκος είπε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία θέση στο κόμμα όταν βρίσκονται άτομα όπως ο κ. Βουλγαράκης πίσω από αυτό.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.