.Αλαφούζος: «Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να στηρίξω την ομάδα»


Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra" ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε για τα οικονομικά και τα διοικητικά δεδομένα της ΠΑΕ και τις προσπάθειες εξυγίανσής της, για το αγωνιστικό κομμάτι, το γήπεδο, τη διαιτησία, την κόντρα του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους φορείς του ποδοσφαίρου. 

Τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να στηρίξει τον Παναθηναϊκό και υπερασπίστηκε το μοντέλο λαϊκής βάσης που θέλει να εφαρμόσει μέσω της "Συμμαχίας", αν και παραδέχθηκε ότι έπεσε έξω στους υπολογισμούς του για τη συμμετοχή του κόσμου στο εγχείρημα.

 Υπογράμμισε ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πρόσφερε πολλά στο "τριφύλλι", αλλά παράλληλα αναγνώρισε για πρώτη φορά ότι έπρεπε να τον είχε απομακρύνει νωρίτερα από την τεχνική ηγεσία.

Προανήγγειλε λύσεις και μειώσεις συμβολαίων, ιδιαίτερα στην περίπτωση του Λέτο, άφησε κάποια υπονοούμενα για τον Μπουμσόνγκ, ενώ άφησε ανοιχτό "παράθυρο" για μεταγραφές τον Ιανουάριο (αναφέρθηκε μάλιστα και το όνομα του Φάνη Γκέκα), αλλά και πωλήσεις παικτών, όπως ο Καρνέζης. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.