.Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών


Μετά τη θετική απόφαση του Eurogroup και τη νέα αφετηρία για τη χώρα, το θέμα είναι η ανακοπή της ύφεσης, η αντιμετώπιση της ανεργίας, το θετικό πρόσημο, οι ρυθμοί ανάπτυξης και οι δημιουργία θέσεων εργασίας, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των τριών πολιτικών αρχηγών.

«Σε ιδιαίτερα θετική κατεύθυνση» εκτίμησε ότι βρίσκονται οι εξελίξεις για τη χώρα μας με την απόφαση για την εκταμίευση της δόσης στο πρόσφατο Eurogroup, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, σε δηλώσεις του. 
Ο κ. Κουβέλης πρόσθεσε ότι απομένει πια να μπει μπροστά η ανάπτυξη, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, ενώ υπογράμμισε ότι στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό συζητήθηκε ακόμα η αποτελεσματική λειτουργία και η συνεκτικότητα της κυβέρνησης.

Ο κ. Κουβέλης με κατηγορηματικό τρόπο ανέφερε ότι δεν συζητήθηκε θέμα ανασχηματισμού, ενώ ερωτηθείς για το φορολογικό είπε πως τα τρία κόμματα συμπίπτουν στα περισσότερα θέματα και ότι όπου υπάρχουν διαφορές θα συζητηθούν στην κοινοβουλευτική διαδικασία που ξεκινάει αύριο.
«Δεν εφησυχάζουμε. Ο δρόμος είναι μακρύς και ανηφορικός» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου όπου ενημέρωσε τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, για τις εξελίξεις στην οικονομία και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για το αμέσως επόμενο διάστημα.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.