.Ευ. Βενιζέλος: "Το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να γίνει ουρά της ΝΔ"


Προσπάθεια να πείσει το ακροατήριό του που αποτελούνταν από νομαρχιακά στελέχη, ότι η χώρα δεν μπορούσε να αποφασίσει να ακολουθήσει άλλο δρόμο την προηγούμενη τριετία, κατέβαλε στη δευτερολογία του ο Ευάγγελος Βενιζέλος κλείνοντας τις εργασίες της πρώτης συνεδρίασης της ΝΟΕΣ Δυτικής Αθήνας.

Την αφορμή έδωσε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ένα από τα στελέχη που πήραν το λόγο και το οποίο δεν συμφώνησε με την πρωτολογία του κ. Βενιζέλου που εμφάνισε ως υποχρεωτικές τις επιλογές του 2010, λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να κάνει άλλα πράγματα. 

Απαντώντας ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι ο ίδιος δεν είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να κάνει άλλα πράγματα, αλλά ότι η χώρα, εκ των πραγμάτων, δεν είχε άλλη επιλογή. 

Και παρότρυνε το συγκεκριμένο στέλεχος αλλά και τα άλλα να κοιτάξουν προς τη ΝΔ η οποία ξεκίνησε ως σημαιοφόρος του αντιμνημονίου και κατέληξε εκφραστής της «υπεύθυνης ευρωπαϊκής πολιτικής».

Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι δεν πρόκειται να γίνει ουρά της ΝΔ εν ονόματι της συνεργασίας των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων, ούτε του ΣΥΡΙΖΑ που αυτοπροβάλλεται ως η νέα κεντροαριστερά.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.