.Πραγματικός ο κίνδυνος αποχώρησης του ΔΝΤ αν δεν βρεθεί λύση, φέρεται να δηλώνει ο Β. Σόιμπλε


Πραγματικό θεωρεί τον κίνδυνο αποχώρησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από το πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδας, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με μαρτυρία του χριστανοδημοκράτη βουλευτή Μίχαελ Φουκς, ο οποίος συμμετείχε στην πρωινή ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του CDU/CSU από τον υπουργό.

Σύμφωνα με τον κ. Φουκς, ο κ. Σόιμπλε έδωσε την εντύπωση ότι το ΔΝΤ ενδέχεται να αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα, εάν δεν βρεθεί λύση στο ζήτημα της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους, κάτι που, όπως είπε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, πρέπει να αποφευχθεί.

Εξάλλου, η Άγγελα Μέρκελ φέρεται να εξέφρασε την υποστήριξή της σε μια ενδεχόμενη μικρή αύξηση των διαθεσίμων κεφαλαίων του ταμείου "διάσωσης" της ευρωζώνης, στο πλαίσιο της διαδικασίας παροχής οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα, σε μια κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση  των Χριστιανοδημοκρατών (CDU). 

Όπως μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο, η Γερμανίδα καγκελάριος φέρεται να δήλωσε ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια αύξηση των εγγυήσεων που παρέχονται από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΜΧΣ) κατά 10 δισ. ευρώ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.