.«Στόχος η επίτευξη του προγράμματος»


Πρέπει να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιτύχουμε τους στόχους του προγράμματος. Θα ήταν κρίμα να μετατραπούμε σε Ιφιγένεια όπως επιθυμούν κάποιοι στην Ευρωζώνη, για να παραδειγματιστούν κάποιοι άτακτοι, τόνισε ο ΥΠΟΙΚ Γιάννης Στουρνάρας, μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή επί του προϋπολογισμού, παρουσία και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. 
Παράλληλα επιτέθηκε τόσο στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη που είχε μιλήσει νωρίτερα για ειδικά δικαστήρια, χαρακτηρίζοντας μισαλλόδοξες  και γελοίες αυτές τις φωνές, όσο και στον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο εγκάλεσε για τη συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα die Zeit. 
Ο Υπουργός σημείωσε ότι σε κανένα μέλος της κυβέρνησης και σε κανέναν βουλευτή που την στηρίζει δεν είναι εύκολο να ψηφίζει επώδυνα μέτρα , αυτά όμως - είπε χαρακτηριστικά - που προτάσσονται από την αξιωματική αντιπολίτευση θα φέρουν χρεοκοπία δυστυχία και πείνα. 

Το γεγονός πάντως ότι ο ΥΠΟΙΚ επέλεξε να μην αναφερθεί καθόλου στα σενάρια περί μη εκταμίευσης της δόσης, έδωσε την αφορμή στον κοινοβουλευτικό Παναγιώτη Λαφαζάνη να κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι κορόιδεψε τον Ελληνικό λαό

Από τη δημοπρασία και τη διάθεση εντόκων γραμματίων, τεσσάρων και 13 εβδομάδων, σε βασικούς διαπραγματευτές και φυσικά πρόσωπα θα καλυφθούν οι ταμειακές ανάγκες, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας. «Το ζήτημα των ταμειακών διαθεσίμων ολοένα και επανέρχεται. 
Είναι αλήθεια ότι τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας είναι οριακά διότι δεν έχουμε πάρει την 2η και την 3η δόση του προγράμματος», είπε ο κ. Σταϊκούρας. Προσέθεσε, όμως, ότι «ήδη οι πιεστικές και άμεσες ανάγκες καλύφθηκαν ή θα καλυφθούν μέσα από τη δημοπρασία των εντόκων γραμματίων».

Ο κ. Σταϊκούρας παρουσίασε στη Βουλή τα προσωρινά αποτελέσματα της εκτέλεσης του προϋπολογισμού για το δεκάμηνο το 2012, τα οποία θα δοθούν αναλυτικά στη δημοσιότητα την προσεχή Δευτέρα, λέγοντας ότι η εικόνα είναι ενθαρρυντική αλλά δεν επιτρέπει θριαμβολογίες.
«Ο προϋπολογισμός της συγκυβέρνησης δεν προβλέπει απολύτως τίποτα για την ανάπτυξη της χώρας, την καταπολέμηση της ανεργίας, την επιστροφή στην εθνική παραγωγή» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής και προσθέτει: «Είναι το προοίμιο νέων αντιλαϊκών μέτρων και σαρωτικής ύφεσης για την ελληνική οικονομία».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.