.Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων του Δημοσίου, στο Σύνταγμα


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν  έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στην οδό Β. Σοφίας, εργαζόμενοι του Δημοσίου, μαζί με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.
Η ΑΔΕΔΥ, που θα επιδιώξει συνάντηση με τον υπουργό κ. Μανιτάκη, ζητά να μην εφαρμοστεί η διαθεσιμότητα στο Δημόσιο, ούτε να γίνουν απολύσεις.
Μέσα στο υπουργείο είναι συγκεντρωμένοι εκπαιδευτικοί της ΟΛΜΕ και οι σύλλογοι υπαλλήλων των υπουργείων Πολιτισμού και Εσωτερικών.

Σήμερα η ΑΔΕΔΥ πραγματοποιεί πανελλαδική στάση εργασίας, από τις 12 το μεσημέρι έως τη λήξη του ωραρίου.

Στο μεταξύ,σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου του δήμου Αθηναίων, στην οδό Λιοσίων, προχώρησαν μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η κατάληψη θα συνεχισθεί έως την Πέμπτη το μεσημέρι, οπότε οι εργαζόμενοι θα παραστούν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων.

Όπως σημειώνει στο ΑΜΠΕ το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου Αθηναίων (ΣΕΔΑ) Στάθης Σταυριανίδης, σύμφωνα με όσα ορίζονται από το Μεσοπρόθεσμο από τις υπηρεσίες του δήμου και τα Νομικά Πρόσωπα του δήμου θα απολυθούν περισσότερα από 120 άτομα.

Τέλος, για  αύριο, Τετάρτη, έχει προκηρυχθεί από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πανεργατική στάση εργασίας, από τις 12 το μεσημέρι, έως τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο πλαίσιο της «Πανευρωπαϊκής Δράσης κατά των πολιτικών της λιτότητας».
Στην πανευρωπαϊκή κινητοποίηση συμμετέχουν 40 συνδικάτα από 23 χώρες της Ευρώπης.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.