.Βενιζέλος: Η αλήθεια για τους ομολογιούχους


Σε παράθεση των γεγονότων που αφορούν στις προσπάθειες της κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου και του ίδιου να εξαιρεθούν οι μικροομολογιούχοι από την υπαγωγή τους στο PSI, στις εξελίξεις που ακολούθησαν όταν αυτό δεν κατέστη δυνατό, αλλά και τις προτάσεις για «ρεαλιστική και άμεση» λύση που παρουσίασε στη συνέχεια ο ίδιος, προεκλογικά, προχώρησε με άρθρο του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης στη στήλη του, στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «το Βήμα της Κυριακής», αλλά και άλλα σχετικά δημοσιεύματα που είχαν προηγηθεί.   

Στο άρθρο του για την «αλήθεια για το ζήτημα των  ομολογιούχων», ο κ. Βενιζέλος υποστηρίζει ότι ο κ. Πρετεντέρης «δικαιολογεί απολύτως τον τρόπο με τον οποίο μικρή ομάδα προσώπων που κατείχαν ομόλογα του ελληνικού δημοσίου παρεμπόδισαν, με την άσκηση βίας, 
την είσοδο αντιπροσωπείας του ΠΑΣΟΚ στο κτίριο της ΤτΕ το απόγευμα της Τετάρτης 14.11» και κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για «απόλυτο» και «απλουστευτικό» τρόπο δημοσιογραφικής προσέγγισης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι «όταν κάποιος θέλει να αναφερθεί στο ζήτημα, το λιγότερο που οφείλει να κάνει είναι να ανατρέξει στα γεγονότα, να τα μάθει ή να τα θυμηθεί ο ίδιος πριν αποφανθεί δημόσια» και σημειώνει ότι μόνη του ελπίδα είναι ότι «στη χώρα μας ο ορθός  λόγος θα αντέξει, παρά τις πολιτικές, κοινωνικές και δημοσιογραφικές  πιέσεις που υφίσταται».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.