.«Ελάτε πίσω με τις φιλοδοξιες σας» λέει ο Βενιζέλος σε Λοβέρδο - Χρυσοχοΐδη

 

Συνέδριο το Φεβρουάριο και προσκλητήριο συστράτευσης σε όλους (ιδίως σε Λοβέρδο-Χρυσοχοϊδη) απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις εσωκομματικές αντιδράσεις ενόψει της ψήφισης των μέτρων και να κερδίσει χρόνο.
«Προσωπικά απευθύνομαι προς όλο το στελεχικό δυναμικό της Παράταξης, χωρίς αποκλεισμούς. 

Καλούνται και τους καλώ και προσωπικά όλους, να ενεργοποιηθούν, να βοηθήσουν, να συμβάλλουν, να στρατευτούν με τις απόψεις τους, τα συναισθήματά τους, τις ικανότητές τους, τις ιδέες τους και τις φιλοδοξίες τους που θεωρώ ότι είναι όλες θεμιτές και νόμιμες όταν εντάσσονται στη μεγάλη κοίτη της συλλογικής μας προσπάθειας. Τους θέλουμε όλους κοντά μας, τους θέλω όλους κοντά μου» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διευκρίνισε στη δευτερολογία του ότι το προσκλητήριο αφορά «κυρίως αυτούς που έχουν επιβραβευθεί από τον ελληνικό λαό» δηλαδή τους εκλεγμένους βουλευτές που έχουν αποστασιοποιηθεί (Λοβέρδο-Χρυσοχοϊδη) και δευτερευόντως τους μη εκλεγέντες (Διαμαντοπούλου, Παπουτσή, Ραγκούση κλπ).

 Είπε επίσης πως απευθύνεται «προς όλα τα πρόσωπα και όλες τις κινήσεις που βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο της παράταξης, στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς».

Ο κ. Βενιζέλος εγγυήθηκε ότι το συνέδριο «θα είναι ουσιαστικό και αυθεντικό» και πως αυτό το προσκλητήριο , «θα αποτυπωθεί» και στη σύνθεση της Εθνικής Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ο εκάστοτε Πρόεδρός του. 
Δεν είμαι εγώ. Το ΠΑΣΟΚ είμαστε όλοι εμείς. Κανείς δεν πρέπει να περιμένει τον άλλον ή από τον άλλον. Όλοι έχουν, όλοι έχουμε την πολιτική και ηθική υποχρέωση να συνεισφέρουμε όπως και όσο μπορούμε» είπε χαρακτηριστικά. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκαθάρισε ότι η φυσιογνωμία του κόμματος θα είναι προοδευτική σημειώνοντας: «Δεν μπορούμε να έχουμε πια καμία σχέση με τις δυνάμεις της οπισθοφυλακής, με τις δυνάμεις του δήθεν αριστερού συντηρητισμού, με τις δυνάμεις των αγκυλώσεων και των παλαιών προνομίων. Χρειάζεται απόλυτη τομή, χρειάζεται αποσαφήνιση, μέτωπο, κατεύθυνση».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε αισιοδοξία για την έκβαση της πολιτικής διαπραγμάτευσης ενώ τόνισε ότι προτεραιότητα έχει μια «μεταρρυθμιστική πανστρατιά» στη χώρα, προαναγγέλοντας απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων: «Πρέπει να μιλήσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια. 

Κανένας δημόσιος υπάλληλος που είναι φιλότιμος, νομιμόφρων, εξυπηρετικός για τον πολίτη, αποτελεσματικός, συνεπής δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αλλά δεν μπορεί κανείς να δώσει μάχη για να μην απολυθούν επίορκοι, ανεπαρκείς, αργόμισθοι, απόντες. Η κοινωνία δεν αντέχει τα φαινόμενα αυτά».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.