.Πραγματοποιήθηκε το Διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Δήμο Ζωγράφου


Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε οΔήμος Ζωγράφου στις 22 και 23 Οκτωβρίου στις πλατεία Αλεξανδρή (Γαρδένια) σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών. Κάτοικοι της πόλης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου σε έναν θεσμό που στοχεύει αποκλειστικά στην βοήθεια και εξυπηρέτηση ατόμων που χρειάζονται 5 λεπτά από το χρόνο μας.

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, προηγήθηκε Λαμπαδηδρομία στο πλαίσιο της προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας στην οποία συμμετείχαν το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Τ.Ε. Ζωγράφου) και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού(Τοπικό Τμήμα). 

Η φλόγα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στην Πλατεία Αλεξανδρή (Γαρδένια) λίγο πριν τις 12:00 ενώ ακολούθησαν δραστηριότητες από τα παιδιά-μέλη των Προσκόπων και Οδηγών.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Κωνσταντίνος Καλλίρης αφού ευχαρίστησε και εξήρε το ήθος των αιμοδοτών και των παιδιών που συμμετείχαν στην Λαμπαδηδρομία, πρόσθεσε 

“...το μήνυμα ζωής, κοινωνικής αλληλεγγύης και πολιτισμού που μεταφέρει η φλόγα των εθελοντών αιμοδοτών ας ζεστάνει τις καρδιές όλων μας ώστε να καταστεί το εθελοντικό κίνημα αιμοδοσίας, κίνημα πολιτών για την προάσπιση της αξίας της ζωής…

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.