."Βελτιώνονται οι συνθήκες στην Ελλάδα για προσέλκυση επενδυτών και τουριστών"


Αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουν η κυβέρνηση και ο λαός της Ελλάδας για να ξεπεραστεί η κρίση, καθώς και βελτίωση των συνθηκών για προσέκλυση επενδυτών και τουριστών στη χώρα μας, διαπίστωσαν η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Νότης Μηταράκης, όπως τόνισαν κατά τη διάρκεια συνέντευξής Τύπου, την Τρίτη, στο Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Ελλάδας, στη Νέα Υόρκη.

Η υπουργός Τουρισμού παρουσίασε μια συνοπτική εικόνα της πολιτικής του υπουργείου της, που στοχεύει στην αξιοποίηση και ανάδειξη στοιχείων και τομέων που εμπλουτίζουν και αναβαθμίζουν το τουριστικό προϊόν, όπως είπε, 

σημειώνοντας ότι «η παρουσία μας στις ΗΠΑ εντάσσεται και στο πλαίσιο μιας στρατηγικής, που έχει ξεκινήσει από φέτος το καλοκαίρι, όπως και μιας μελετημένης προσέγγισης αγορών ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για την Ελλάδα, τόσο για επισκέπτες, όσο και για επενδυτές.»

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Νότης Μηταράκης, ανέφερε ότι «η εξωστρέφεια είναι το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας. 

Σε μια περίοδο κρίσης, σε μια εποχή που ο ελληνικός λαός έχει υποστεί τεράστιες θυσίες για δημοσιονομική προσαρμογή, η κυβέρνηση δείχνει μια αποφασιστικότητα στο να πετύχει το πρόγραμμα της Ελλάδας και να υλοποιηθούν τεράστιες διαρθρωτικές αλλαγές. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να καταφέρουμε να προσελκύσουμε νέες επενδύσεις στην Ελλάδα», είπε ο κ. Μηταράκης.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.