.Εκλογική αβεβαιότητα ενόψει της δεύτερης τηλεμαχίας


Ο Μπαράκ Ομπάμα και ο Μίτ Ρόμνεϊ θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο το βράδυ, στη δεύτερη κατά σειρά τηλεμαχία, τρεις εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές τις πλέον αβέβαιες από ποτέ, καθώς ο πρόεδρος Ομπάμα έχει χάσει το προβάδισμά του στις δημοσκοπήσεις μετά την πρώτη τηλεμαχία που κατά γενική ομολογία δεν τα πήγε καλά.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, θα βρεθούν στη σκηνή του Πανεπιστημίου Χόφστρα στο Χέμπστιντ, 40 χιλιόμετρα ανατολικά της Νέας Υόρκης, στις 21:00 ώρα Ηνωμένων Πολιτειών (01:00 GMT), με την κάθε πλευρά να ελπίζει ότι οι ισορροπίες θα είναι υπέρ της μετά από τα 90 λεπτά της τηλεμαχίας.

Στις ημέρες που ακολούθησαν, της πρώτης τηλεμαχίας ο Ομπάμα έχει υποστεί μια καθαρή πτώση στις δημοσκοπήσεις, προσφέροντας περίπου τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες σε εθνικό επίπεδο στον πρώηνκυβερνήτη της Μασαχουσέτης.

Για να προετοιμαστεί, ο πρόεδρος Ομπάμα απομονώθηκε από το Σάββατο μαζί με τους συμβούλους του σε θέρετρο στη Βιρτζίνια , 250 χιλιόμετρα νότια της Ουάσιγκτον, ενώ αντιθέτως ο Μιτ Ρόμνεϊ παρέμεινε στο σπίτι του στη Μασαχουσέτη.

Η εξωτερική πολιτική αλλά και εσωτερικά ζητήματα θα αποτελέσουν τη βάση της συζήτησης στη δεύτερη τηλεμαχία, που σε αντίθεση με την πρώτη και την τελευταία, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 22 Οκτωβρίου στη Φλόριντα, το κοινό καλείται και μπορεί να υποβάλλει ερωτήσεις στους δύο υποψήφιους.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.