.Δίμηνη οικονομική εξόρμηση προκήρυξε το ΚΚΕ


Δίμηνη οικονομική εξόρμηση, τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, προκήρυξε το ΚΚΕ με σχετική ανακοίνωση της ΚΕ του κόμματος, η οποία απευθύνεται στους εργάτες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους νέους, «που υποφέρουν από τα μονοπώλια, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις τους» 

και τους καλεί να ενισχύσουν το ΚΚΕ από το υστέρημά τους, παρά τις δυσκολίες που γεννά η οικονομική καπιταλιστική κρίση.

«Τo KKE απευθύνεται ιδιαίτερα στην εργατική τάξη από την οποία προέρχεται και με συνέπεια και αυτοθυσία υπηρετεί περισσότερο από 90 χρόνια τα συμφέροντά της. 

Καλεί κάθε εργάτη και εργάτρια, που ανησυχεί για το παρόν και το μέλλον, να ενισχύσει το ΚΚΕ, ώστε να γίνει πιο δυνατή η φωνή του αγώνα, η φωνή του εργατικού και λαϊκού κινήματος, η πάλη για τη λαϊκή νίκη» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΕ του κόμματος.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «το ΚΚΕ βίωσε ήδη βαρύ οικονομικό πλήγμα τόσο από την καπιταλιστική κρίση όσο και από την πολιτική επίθεση που δέχτηκε η περιορισμένη οικονομική δραστηριότητά του, 
προκειμένου να εκδίδει τα έντυπά του, τον "Ριζοσπάστη", το πολιτικό βιβλίο μέσω της "Τυποεκδοτικής", να διατηρεί τοραδιόφωνο και την τηλεόραση του "902"».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.