.Στην κορυφή παραμένει ο Ολυμπιακός


Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός επικράτησε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» της Ξάνθης με 4-0 και μετά από επτά αγωνιστικές, παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης της Σούπερ Λίγκας και μάλιστα χωρίς βαθμολογική απώλεια. 
Τα τέρματα των «ερυθρολεύκων», σημείωσαν οι Μανωλάς (37`), Χολέμπας (51`) και Τζεμπούρ (53`, 63`).
Την ίδια ώρα την πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη και τη δεύτερη συνολικά έως τώρα στο πρωτάθλημα, σημείωσε η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες» σε αγώνα για την 7η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, επικράτησαν 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, δίνοντας τέλος στο σερί δύο νικών των «κυανέρυθρων». Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Καραλής στο 71ο λεπτό.
Σε λίγο, στις 19.30 ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί  την ΑΕΚ, που θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Εβαλντ Λίνεν. Οι γηπεδούχοι διατηρούν το απόλυτο στην Τούμπα και εκτός απροόπτου θα πάρουν τους τρεις βαθμούς, παραμένοντας σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ.
 
 Αύριο, Κυριακή, ο Πανθρακικός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αστέρας Τρίπολης είναι το φαβορί απέναντι στην Βέροια, όπως και ο Παναθηναϊκός που θα φιλοξενήσει τον Αρη, αλλά και ο Ατρόμητος που υποδέχεται τον Λεβαδειακό.

Η 7η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το ντέρμπι της Κρήτης ανάμεσα στον  Πλατανιά, που αθόρυβα έφτασε στην 4η θέση, και τον ΟΦΗ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.