.Η τρόικα αμφισβητεί μέτρα 2 δισ. ευρώ


Οι διαβουλεύσεις πάνω στη δέσμη μέρων που τους έχουμε στείλει συνεχίζονται, καθώς επίσης και οι διευκρινίσεις που έχουν ζητήσει, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου όπου, προηγουμένως, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε δεχθεί το κλιμάκιο της τρόικας

«Δεν υπάρχει εμπλοκή, συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις», ανέφερε ο Σίμος Κεδίκογλου μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με την τρόικα. 

O κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για εργώδεις διαβουλεύσεις και τόνισε ότι ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επαφή με ευρωπαίους ομολόγους του και ανώτατους αξιωματούχους της E.E. 

Eπίσης, είπε ότι θα υπάρξει και νέα συνάντηση με την τρόικα αλλά και σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση χωρίς όμως να είναι γνωστός ο χρόνος σύγκλισής της. 

Εξάλλου, παραμένουν οι ενστάσεις των εκπροσώπων των δανειστών για μέτρα πιθανόν και άνω των 2 δισ. ευρώ, τα οποία προτείνει η ελληνική πλευρά, όπως δήλωσε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών. 

 Είναι εν προκειμένω χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με τον ίδιο, η τρόικα δεν έχει πεισθεί για την απόδοση των διαρθρωτικών μέτρων σε υγεία, άμυνα και ΟΤΑ και ζητεί την αντικατάστασή τους από πρόσθετες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.