.Βενιζέλος: Τα μέτρα δεν πρέπει να υπερβούν τα όρια αντοχής της κοινωνίας


 «Το τμήμα των δημοσιονομικών μέτρων που αφορά μισθούς, συντάξεις και επιδόματα δεν μπορεί να υπερβεί το όριο αντοχής της κοινωνίας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνάντηση που είχε με την τρόικα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Κινήματος.  
Επισήμανε μάλιστα ότι αυτό πρέπει να γίνει με τρόπο εσωτερικά δίκαιο και ισορροπημένο και όχι οριζόντιο.

Σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, όταν ο Ευ. Βενιζέλος μίλησε για το ζήτημα της παράτασης, οι εκπρόσωποι της τρόικας ανέφεραν ότι τα μοντέλα συζήτησης για την υλοποίηση των μέτρων εξειδικεύονται με βάση τη λογική της παράτασης του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής. 

«Είναι ένα θέμα η εξειδίκευσή τους και ένα άλλο η εφαρμογή τους», συμπλήρωναν οι ίδιες πηγές, μιλώντας για «ενθαρρυντικό σημάδι».

Πριν από τη συνάντηση του Ευάγγ. Βενιζέλου με την τρόικα, είχε προηγηθεί ενημέρωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα 
για το περιεχόμενο της συζήτησης της τρόικας με τον πρωθυπουργό, νωρίτερα σήμερα το πρωί, «καθώς και για τα κρίσιμα θέματα που παραμένουν ανοιχτά».

Αναφορικά με αυτά τα «ανοικτά θέματα», οι ίδιες πηγές σημείωναν ότι στη συζήτηση που είχε ο Ευάγγ. Βενιζέλος με την τρόικα διαπιστώθηκε ότι η τρόικα αποδέχεται τα 5,5. δισ. από το σύνολο των περίπου 11,5 δισ. ευρώ, 
ενώ, από την ενημέρωση που είχε ο κ. Βενιζέλος από το οικονομικό επιτελείο η διαφωνία της τρόικας σχετικά με τα μέτρα είναι της τάξης των περίπου 3 δισ. ευρώ.  

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.