.Σε διαθεσιμότητα η Διοικητής του Α.Τ. Ραφήνας


Σε διαθεσιμότητα έθεσε τη Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ραφήνας, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Ν. Παπαγιαννόπουλος, για λόγους που σχετίζονται με την επιχειρησιακή διαχείριση του περιστατικού στη Ραφήνα, ύστερα από εντολή του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδια για πλήρη διερεύνηση του περιστατικού. 

Παράλληλα, διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το ίδιο ζήτημα. 

Εξάλλου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, με απόφαση του Αρχηγείου της Αστυνομίας παύει επίσης η διάθεση των Αστυνομικών, που έχουν διατεθεί για την προστασία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ύστερα από την εξαγγελία του κόμματος ότι θα συνεχιστούν οι βίαιες ενέργειες και η αντιποίηση Αρχής. 

Της απόφασης εξαιρούνται όσοι αστυνομικοί διατίθενται για τη φρούρηση των κεντρικών Γραφείων της Χρυσής Αυγής και για την προστασία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος. 

Ακόμη, στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «η ΕΛ.ΑΣ. είναι η αρμόδια για την εφαρμογή του νόμου και της ασφάλειας στη χώρα και οποιοσδήποτε επιχειρεί να την υποκαταστήσει θα αντιμετωπίζει τις νόμιμες συνέπειες».

Από την πλευρά της, η Χρυσή Αυγή απαντά, τονίζοντας ότι ούτε ένας αστυνομικός δεν έχει διατεθεί για τη φρούρηση των κεντρικών γραφείων της. «Ποιους θα αποσύρουν λοιπόν; 

Αυτούς που δεν έχουν διαθέσει ποτέ, παρ' όλο που το ορίζει ο Νόμος; παρ' όλο που η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που έχει δεχθεί πλήθος δολοφονικών τρομοκρατικών επιθέσεων στα κεντρικά της γραφεία;», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Χ.Α..

Εν τω μεταξύ, την επίσπευση των προανακρίσεων για τα επεισόδια στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, 

προκειμένου να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι δικογραφίες και να διαβιβαστούν στη Βουλή τα αιτήματα άρσης της βουλευτικής ασυλίας, σε περίπτωση που αποδειχθεί εμπλοκή βουλευτών σε παράνομες ενέργειες.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.