.Αποφασισμένη να γονατίσει ένα ολόκληρο λαό η τρόικα


Το «καυτό» ζήτημα των εργασιακών θα βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων της κυβερνητικής τρόικας, η οποία συσκέπτεται αύριο στη μία το μεσημέρι, με θέμα την οριστικοποίηση του πακέτου των νέων μέτρων. 

Σε αυτά περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η κατάργηση δώρων σε συνταξιούχους και εν ενεργεία δημοσίους υπαλλήλους, κλιμακωτές μειώσεις στις συντάξεις, περικοπές σε κοινωνικά επιδόματα, εφάπαξ, ειδικά μισθολόγια, αποδοχές των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ και αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης κατά δύο έτη.

Σε όλα αυτά φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει οι κυβερνητικοί εταίροι. 

«Αγκάθι» ωστόσο αποτελούν, σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα των αποζημιώσεων λόγω απόλυσης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά και η μεγαλύτερη «ευελιξία» στον χρόνο εργασίας (εξαήμερο) που ζητεί η τρόικα.

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ αφήνουν να εννοηθεί ότι ο Γιάννης Στουρνάρας δεν τους έχει αποκαλύψει τις πραγματικές απαιτήσεις των δανειστών, τους οποίους συναντά εκ νέου σήμερα το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών, καθώς σε αυτές περιλαμβάνονται προτάσεις «βόμβα» που αναμένεται να ταράξουν τα νερά και οι οποίες συνδέονται άμεσα με την αγορά εργασίας. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.