.Την τρόικα συναντά ο Στουρνάρας, τον Ράιχενμπαχ ο Βρούτσης

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα για το οικονομικό πακέτο των μέτρων.

Συνάντηση με τον Χόρστ Ράιχενμπαχ, έχει αυτή την ώρα, στο υπουργείο Εργασίας, ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης. Χθές μετά το υπουργείο Ανάπτυξης, εύσημα και στο υπουργείο Οικονομικών απένειμε ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα Χορστ Ράιχενμπαχ. 

Ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας συναντάται σήμερα ξανά με την ηγεσία της τρόικας, ενώ αύριο θα υπάρξει νέα συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν στην κυβέρνηση, στην οποία θα εξεταστούν οι τελευταίες «συγκλίσεις» κυβέρνησης και ξένων τεχνοκρατών. 


Στόχος είναι τα μέτρα να κατατεθούν στη Βουλή στις 24-25 Σεπτεμβρίου και να ψηφιστούν οι εφαρμοστικοί νόμοι το αργότερο μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, μία μέρα πριν το Eurogroup της 8ης Οκτωβρίου. 

Συνεχείς είναι οι διαβουλεύσεις του υπουργείου Οικονομικών τόσο με την τρόικα όσο και με τους συναρμόδιους υπουργούς, με στόχο να οριστικοποιηθεί μέχρι την Κυριακή το πακέτο των περικοπών δαπανών της διετίας 2013-2014. 


Την ελπίδα ότι τα μέτρα θα "κλείσουν" έως την Κυριακή, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, μετά από την συνάντηση που είχε χθές με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.