.Κρίσιμες επισκέψεις Ευρωπαίων αξιωματούχων στην Αθήνα

Την στήριξη των ευρωπαϊκών θεσμών και του ΔΝΤ θα επιδιώξει η Κυβέρνηση τις προσεχείς εβδομάδες σε μια προσπάθεια να διασφαλίσει την εκταμίευση της δόσεως των 31,5 δισ. ευρώ.

Ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς θα συναντηθεί την επόμενη Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου (ημέρα ελεύσεως του υψηλόβαθμου κλιμακίου της τρόικα) με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάϊ στην Αθήνα, στο απόηχο των δηλώσεων του Ευρωπαίου αξιωματούχου ότι «το μέλλον της Ελλάδος είναι αναμφισβήτητα εντός του ευρώ».

Ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την πρόοδο που έχει συντελεσθεί στο σκέλος εφαρμογής των ελληνικών δεσμεύσεων και θα ζητήσει την στήριξη της ΕΕ για την ανάκτηση της αναπτυξιακής δυναμικής της οικονομίας.

Την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τους επί κεφαλής της τρόικα, παρουσία του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα, προκειμένου να εξετάσουν την καταγραφή της τρέχουσας κατάστασης και την επικαιροποίηση του Μνημονίου

Στις 13 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθεί την Αθήνα ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί ο οποίος θα έχει συνομιλίες με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα. 

Ο κ. Μοσκοβισί, ο οποίος έχει δηλώσει ότι είναι πεπεισμένος ότι η αποχώρηση μιας χώρας θα συνιστούσε απειλή για το σύνολο της Ευρωζώνης με μια αρνητική μεταδοτική επίπτωση, ενδέχεται να συναντηθεί και με τον κ. Σαμαρά

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.