.«Θα πάρω όλα τα μέτρα κι ας πέσω»


Μέσα από «συμπληγάδες» καλείται να περάσει το επόμενο διάστημα ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση προκειμένου να φτάσουν στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της 18ης Οκτωβρίου, όποτε και ευελπιστούν να έχουν κλείσει όλα τα άμεσα-ακανθώδη θέματα που αφορούν την οικονομία.
Όπως γράφει σήμερα το «Έθνος της Κυριακής», στόχος του κ. Σαμαρά είναι μέχρι τότε να έχει εκταμιευθεί η δόση-ανάσα των 31,5 δισ. ευρώ και να έχει ληφθεί η απόφαση έστω στο παρασκήνιο για την επιμήκυνση, κατά δύο έτη τουλάχιστον, του χρόνου δημοσιονομικής προσαρμογής.

Ωστόσο, μέχρι εκείνη την ημέρα υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν μέσα σε φορτισμένο κλίμα έντασης ή ακόμα και σύγκρουσης, το οποίο πιθανότατα θα δημιουργηθεί από τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και μεγάλων κοινωνικών ομάδων, γεγονός που θα καταστήσει τις εσωτερικές ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό και την κοινωνία συνολικότερα εξαιρετικά εύθραυστες.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δηλώνει αποφασισμένος να υλοποιήσει μέχρι τέλους την πολιτική αυτή, την οποία και θεωρεί μονόδρομο για την έξοδο της χώρας από την πολύπλευρη και παρατεταμένη κρίση. 

«Θα πάρω τα μέτρα, θα κάνω τις αλλαγές που έχουμε εξαγγείλει κι ας πέσω…» είναι η φράση που είπε πρόσφατα σε κορυφαίο υπουργό, ο οποίος τον προειδοποίησε ότι οι αντιδράσεις κοινωνικών ομάδων αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης θα είναι οξύτατες.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.