.«Μάχη πατέντας» μέχρις εσχάτων, μεταξύ Apple – Samsung


Η Samsung δηλώνει ότι θα λάβει «όλα τα απαραίτητα μέτρα» για να αποφύγει την απόσυρση 8 μοντέλων smartphone της από την αμερικανική αγορά. Ο κολοσσός της Apple, με όπλο την απόφαση των ενόρκων στην πολυσυζητημένη δικαστική μάχη των ημερών στις ΗΠΑ, ζητά να σταματήσει η εισροή εσόδων από προϊόντα που -όπως αποδείχτηκε- είναι σχεδιασμένα μέσα κι έξω αντιγράφοντας εξ ολοκλήρου το iPhone.

Πάντως, η δικαιοσύνη θα αποφανθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2012, ενώ πιθανά μέτρα θεωρούνται:
α) νομικές ενέργειες για να καθυστερήσει η εφαρμογή μη ευνοϊκής απόφασης
β) η υποβολή έφεσης

γ) η αντικατάσταση των επίμαχων smartphone με ανασχεδιασμένα (που «καίει» κυρίως τη Samsung).
Το αίτημα απόσυρσης αφορά στα προγενέστερα μοντέλα των ΗΠΑ: Galaxy S 4G, Galaxy S II AT&T, Galaxy S II Skyrocket, Galaxy S II T-Mobile, Galaxy S IIEpic 4G, Galaxy S Showcase, Droid Charge  Galaxy Prevail, όλα ιδιαίτερα δημοφιλή στο κοινό…

Ωστόσο, η Sasmung έχει ήδη προετοιμαστεί και έχει βρει εναλλακτικές λύσεις για δύο από τις κατοχυρωμένες πατέντες της Apple που βρέθηκε να χρησιμοποιεί άνευ αδείας, και οι οποίες αφορούν στο λογισμικό των «έξυπνων κινητών» και tablets.

Το δημοφιλέστερο μοντέλο, Samsung Galaxy S III, δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, καθώς δεν το αφορούσε η μήνυση της Apple που εκδικάστηκε.

Η Apple προσανατολίζεται, πάντως, στην απαγόρευση  πώλησης και του κορυφαίου smartphone της Samsung στις ΗΠΑ με εναλλακτική μηνυτήρια αναφορά, σύμφωνα με την εφημερίδα Wall Street Journal.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.