.Μην διαβάζετε αυτούς που πολεμάνε την... επανάσταση

Ένα εκπληκτικό βίντεο, όλη η Ελλάδα, η αποκάλυψη του πολιτικού συστήματος της αδιαφάνειας, του ρουσφετιού, της αμορφωσιάς αλλά και της διαρκούς χορήγησης… σανού στον κόσμο. Απ΄όλα τα κόμματα, από τον Τσίπρα κατά κύριο λόγο. Είναι ένα βίντεο από την περιοδεία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη όπου πήγε να ενημερωθεί από τη Νοτοπούλου και τον Καρανίκα.
Εκεί ο Τσίπρας συναντά διαδηλωτές, απ’ ότι φαίνεται πρόκειται για συμβασιούχους στο δήμο Καλαμαριάς. Προσέξτε. Συμβασιούχοι, δηλαδή όχι μόνιμοι, με συγκεκριμένη εργασία κι όχι μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι. Είναι άνθρωποι που έχουν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ο επικεφαλής αυτών δείχνει να είναι και… κομματάρχης. Έχει κάνει 25 χρόνια αγώνες, όπως λέει. Παίρνει μέρος και στα μπλόκα κάθε Τετάρτη των πλειστηριασμών. Εκεί όπου δεν βγαίνουν στο σφυρί οι πρώτες κατοικίες, όπως εντέχνως έχουν περάσει στον κόσμο. Βγαίνουν καταστήματα, γραφεία, εξοχικά κ.λπ. για τα οποία πολλοί δεν πληρώνουν επειδή δεν γουστάρουν. Εν πάση περιπτώσει αυτοί οι κύριοι και κυρίες ζητούν από τον Τσίπρα να κάνει με τις συμβάσεις τους. 
«Μα πέρασε τροπολογία και λύνουμε το θέμα» λέει ο μεγάλος ηγέτης. Είναι η πρόσφατη τροπολογία όπου ο δήμαρχος έχει δικαίωμα να διορίσει μόνιμα χιλιάδες συμβασιούχους αν έχουν μια πρωτόδικη απόφαση υπέρ τους. Και ξέρουμε καλά πώς βγαίνουν αυτές οι αποφάσεις. Έτσι, οι συμβασιούχοι γίνονται μόνιμοι και τα κορόιδα πληρώνουν… «Ναι αλλά μόλις το κάναμε αυτό βγήκαν πρωτοσέλιδα που έλεγαν ότι κάναμε ρουσφέτι», λέει ο Τσίπρας με τη γνωστή εξυπνάδα του. «Εμείς δεν διαβάζουμε εφημερίδες», λένε οι συγκεντρωμένοι και ο Τσίπρας απαντά «καλά κάνετε, έχετε την υγειά σας».
Εδώ είναι όλο το ζουμί. Η κυβέρνηση έκανε μια προεκλογική, ρουσφετολογική ρύθμιση που φορτώνει κι άλλο τα κρατικά ταμεία, χωρίς αξιολόγηση για το αν χρειάζονται οι συμβασιούχοι στους δήμους ή κάποιοι από αυτούς. Αλλά για όλα φταίει ο Τύπος. Ναι κύριοι, οι εφημερίδες φταίνε που έβγαλαν το ρουσφέτι κι όχι ο κάθε εξευτελισμένος πολιτικός που τάζει θέσεις εργασίας αλλά χιλιάδες συνταξιούχοι έχουν μειωμένες συντάξεις ή εκατομμύρια ιδιωτικοί υπάλληλοι δεν έχουν δουλειά.
 Και ο μέγιστος πρωθυπουργός τους προτρέπει «μη διαβάζετε τις εφημερίδες». Εδώ είναι ο σεβασμός στη Δημοκρατία από το αριστερό αγόρι. Όχι, μην διαβάζετε τις εφημερίδες, δείτε την ΕΡΤ, πάρτε και κανένα τηλεγράφημα από το ΑΠΕ. Αλλά προς θεού, μην διαβάζετε αυτούς που πολεμάνε την... επανάσταση.
Το βίντεο έχει κι άλλα ευτράπελα. Οι συγκεντρωμένοι του λένε να κάνει κάτι και με τη ΔΕΗ, να κάνει κάτι και με την πρώτη κατοικία και μια κυριούλα τον αγκαλιάζει και του λέει συνωμοτικά «κάνε κάτι σε λέω κύριε Τσίπρα» και τον χειροκροτά.
Αυτή είναι κύριοι η Ελλάδα που έφτιαξαν τα προηγούμενα μεγάλα κόμματα και που άξιος συνεχιστής είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η Ελλάδα που δεν ντρέπεται να ζητά να παραμείνει το φαύλο, ρουσφετολογικό σύστημα. Που βρίσκει στο δρόμο τον πρωθυπουργό και αυτός κλείνει το μάτι στους ψηφοφόρους για να δείξει πόσο κοντά στο λαό είναι. Ο Αλέξης, ο «αριστερός» που πονάει την πατρίδα γι’ αυτό και τους κάνει όλα τα χατίρια. 
Εμπρός λοιπόν, όλοι ας φωνάξουμε στον Αλέξη «κάνε κάτι. Βάλε μας στο Δημόσιο, βόλεψέ μας στους δήμους, να μην πληρώνουμε και το ρεύμα, να μην πληρώνουμε και τα δάνειά μας». Αφού έτσι κι αλλιώς σε ένα κράτος – μπάχαλο κάποιο άλλο κορόιδο θα πληρώσει.

Ε, ρε έρμη Ελλάδα. Και μετά μας φταίει ο Σώρρας, ο Λεβέντης ή ο κάθε ημίτρελος που το παίζει σωτήρας.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.