.Να δούμε τι θα γίνει όταν φύγουν…

Ότι υπήρχε η πρόθεση από πλευράς παλαβών να απομονώσουν τη χώρα και να εγκαθιδρύσουν κάποιου τύπου καθεστώς στο οποίο ο απολυταρχικός έλεγχος θα δικαιολογούνταν λόγω των ελλείψεων σε είδη πρώτης ανάγκης ήταν σαφές από το καλοκαίρι του δημοψηφίσματος.

 Για να κρατήσεις μυστικές τέτοιες προθέσεις χρειάζεται ικανότητα, σχεδιασμός, οργάνωση και αυτά στα τσίπουρα δεν τους τα έμαθαν (ευτυχώς). Εν τούτοις οι καινούριες πληροφορίες που εισάγονται στην ιστορία σχετικά με το βιβλίο Ολάντ αναφέρουν τα εξής:

 1) Στα ταξίδια που έκανε ο Κνίτης από εδώ και από εκεί εκλιπαρούσε για οποιαδήποτε βοήθεια στην εγκαθίδρυση καθεστώτος

2) Κανένας από όσους το δέχτηκαν σε αυτά τα ταξίδια δεν έχει διάθεση να τα χαλάσει ούτε με την Ευρώπη, ούτε με την Αμερική από τις οποίες τρώνε ψωμάκι, για χάρη μίας τελειωμένης αδύναμης χώρας της οποίας το μοναδικό αβαντάζ είναι η εύκολη πρόσβαση στην Ευρώπη και η θάλασσα το καλοκαίρι.

3) Τύποι σαν τον Πούτιν μπορεί να έχουν τα θέματα τους με τη δημοκρατία, την ελευθερία και κάτι τέτοια, αλλά κάτι σαν τους λέτσους τους δικούς μας τους βλέπουν και γελάνε. (θυμάμαι σε μία από τις τελευταίες κοινές τους συνεντεύξεις πραγματικά κρατιότανε να μη σκάσει στα γέλια, λογικό είναι, ποιός ξέρει τι του έλεγε ο άλλος).

Το καλό είναι ότι αφού φτάσαμε στο σημείο να τους βρίζει όλη η Ελλάδα εκτός από όσους φρεσκοδιορίστηκαν και μερικά τρολ, θέμα χρόνου είναι να πέσουν.
Να δούμε τι θα γίνει μετά από αυτούς, είμαι πολύ περίεργος…

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.