.Δήλωση της Φώφης Γεννηματά, για τα 19 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

Να δικαιωθεί η παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου γιατί οι ιδέες του δικαιώθηκαν από την ιστορία και το έργο του αναγνωρίστηκε από την κοινωνία, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή τη συμπλήρωση 19 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του Κινήματος.
«Ο Ανδρέας Παπανδρέου βρέθηκε πολλές φορές μπροστά από την εποχή του, με τις ιδεολογικές του αναφορές και τις βασικές πολιτικές επιλογές του, που επηρέασαν σε πολύ μεγάλο βαθμό όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη» πρόσθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καθώς εξέφρασε και ταυτίστηκε με την αγωνία των απλών καθημερινών ανθρώπων και δικαίωσε τις προσδοκίες τους.

«Έζησαν καλύτερες μέρες με ελευθερίες και δικαιώματα, με δημοκρατία, ανάπτυξη, με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη, εμπνεύσθηκαν και αγωνίστηκαν μαζί του για την Ευρώπη των Λαών, για ένα ειρηνικό και πιο δίκαιο κόσμο» σημείωσε η κ. Γεννηματά και κατέληξε: 
«Για μας, την παράταξή του, το ΠΑΣΟΚ, η 23η Ιουνίου κάθε έτους είναι ημέρα τιμής στη μνήμη του ιδρυτή και μεγάλου ηγέτη μας. Είναι όμως και ημέρα περισυλλογής και ευθύνης για τη διαφύλαξη της πολιτικής παρακαταθήκης του».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.