.Επανάληψη του περυσινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, στα προημιτελικά

Επανάληψη του περυσινού τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ «έβγαλε» η κληρωτίδα της UEFA για την προημιτελική φάση της φετινής διοργάνωσης. Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» στις 14 ή 15 και 21 ή 22 Απριλίου, λιγότερο από ένα χρόνο μετά τη δραματική αναμέτρησή τους στον τελικό της Λισαβόνας, όπου οι «μερένγκες» επικράτησαν με 4-1 στην παράταση, έχοντας όμως ισοφαρίσει στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες της ισπανικής πρωτεύουσας έχουν ήδη αναμετρηθεί έξι φορές τη φετινή σεζόν (θα φτάσουν δηλαδή τις οκτώ!), με την Ατλέτικο να μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Σπουδαία παιχνίδια αναμένεται να γίνουν και στο ζευγάρι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπαρτσελόνα, δύο ομάδων που συναντήθηκαν και στη φάση των ομίλων και μοιράστηκαν τις νίκες. Η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει την Πόρτο (το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Πρωταθλητριών του 1987, όταν οι Πορτογάλοι είχαν κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία τους το τρόπαιο), ενώ η Γιουβέντους θα κοντραριστεί με τη Μονακό.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.