.Ψήφο εμπιστοσύνης θα ζητήσει η κυβέρνηση

Με την έναρξη της νέας συνόδου της βουλής τη Δευτέρα η κυβέρνηση θα ζητήσει αμέσως την επιβεβαίωση της εμπιστοσύνης της βουλής προς αυτήν , σύμφωνα με το άρθρο 84 του Συντάγματος, όπως δήλωσε πριν απο λίγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. 
Παράλληλα, γνωστοποίησε την απόφαση των κυρίων Σαμαρά , Βενιζέλου οτι η διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου της δημοκρατίας θα κινηθεί όπως προβλέπεται απο το Σύνταγμα ενάν μήνα πριν απο τη λήξη της θητείας του απερχομένου προέδρου δηλαδή το Φεβρουάριο του 2015. 

Εν τω μεταξύ, στο Μέγαρο Μαξίμου παραμένει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος συναντάται εως αυτή την ώρα με τον Αντώνη Σαμαρά. 

"Οι διαπραγματεύσεις πηγαίνουν πολύ καλά" δήλωσε πριν απο λίγο ο υπουργός οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου όπου ενημέρωσε τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για τα αποτελέσματα των έως τώρα επαφών με την τρόικα. Ο κ. Χαρδούβελης επισήμανε οτι υπάρχουν κόκκινες γραμμές οι οποίες -όπως είπε- θα γνωστοποιηθούν αργότερα με την ολοκληρώση των διαπραγματεύσεων.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο υπουργός έδωσε τέλος στο θέμα που ανέκυψε τα τελευταία 24ωρα με την παρουσία Λαζαρίδη στις διαπραγματεύσεις, τονίζοντας οτι οι σχέσεις του με το συνεργάτη του πρωθυπουργού είναι οι καλύτερες. Είναι ευπρόσδεκτος, αξιόλογος και βαθύς γνώστης των αριθμών,ανέφερε χαρακτηριστικά.  
Στη σημερινή συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη- τρόικας σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθισης, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε τις πρωτοβουλίες για την υλοποίηση της κυβερνητικής δέσμευσης των 15 χιλιάδων απολύσεων στο Δημόσιο, αλλά και την προώθηση των μεταρρυθμίσεων, πολλές απ' τις οποίες βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης.
Αυτή την ώρα οι εκπρόσωποι των δανειστών συναντώνται στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Στο επίκεντρο μεταξύ άλλων- σύμφωνα με πληροφορίες- ο πτωχευτικός κώδικας και ο κώδικας πολιτικής δικονομίας 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.