.«Γρίφος» η στάση ανεξάρτητων βουλευτών

Η διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, που αρχίζει τη Δευτέρα στη Βουλή, εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις και αντιπαράθεση. Αδιευκρίνιστη παραμένει η στάση που θα τηρήσουν οι ανεξάρτητοι βουλευτές στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. 

«Ηθικά απονομιμοποιημένη η Βουλή», δήλωσε στον Αθήνα 9.,84 και τη Νόνη Καραγιάννη ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, δείχνοντας και προς την διαδικασία εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας, ενώ υποστήριξε ότι Σαμαράς - Βενιζέλος επιχειρούν να κερδίσουν χρόνο. 

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Νικήτας Κακλαμάνης, που είπε στον ΑΝΤ1 πως στη Βουλή θα καθορίσει τη στάση του, εξηγώντας ότι δεν έχει πάρει τελική απόφαση, καθώς περιμένει πρώτα να δει το προσχέδιο του προϋπολογισμού. 

Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης, ξεκαθάρισε μέσω του Αθήνα 9.84 ο ανεξάρτητος βουλευτής, Σπύρος Λυκούδης, τονίζοντας πάντως ότι δεν συνδέει το θέμα αυτό με την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας. 

Το πρώην στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας στη Νόνη Καραγιάννη, προανήγγειλε τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης, στο χώρο της κεντροαριστεράς, που θα ανακοινωθεί ως τις 20 Οκτωβρίου.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.