.«Πόλεμος» στην Βουλή για τον ΕΝΦΙΑ

Σε σφοδρή πολιτική μάχη, με λεκτικά επεισόδια και αντιδράσεις και από βουλευτές της συμπολίτευσης, εξελίσσεται η διαδικασία στη Βουλή για τον ΕΝΦΙΑ, που σήμερα παίρνει το δρόμο της ψήφισης. Τα κόμματα της συγκυβέρνησης φέρονται μάλιστα να εξετάζουν την αντικατάσταση βουλευτών, που έχουν εκφράσει έντονα τη δυσφορία τους, στο Γ' θερινό τμήμα της Βουλής. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ αυτών που πρόκειται να αντικατασταθούν για την κρίσιμη ώρα της ψηφοφορίας είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης και ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης, Αυγενάκης, ενώ εξετάζεται και η περίπτωση της Αννας Καραμανλή, μετά το υβριστικό ξέσπασμά της στην Επιτροπή το βράδυ της Τρίτης εναντίον του Γκίκα Χαρδούβελη. 
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπό το βάρος του αρνητικού κλίματος, η κυβέρνηση εξετάζει αλλαγή στο ποσοστό της έκπτωσης για τα μη ηλεκτροδοτούμενα και ξενοίκιαστα ακίνητα, από 20% που προβλέπει η ρύθμιση, σε 30%.
Βολές εναντίον των διαφωνούντων άφησε μέσω του Αθήνα 9.84 ο Μάκης Βορίδης, λέγοντας πως ήταν γνωστό ότι η ακίνητη περιουσία θα δώσει 2 δισ. «Αν έγιναν λάθη τεχνικά εκεί να παρέμβεις και να διορθώσεις. Αλλά να μην φτάνουμε στο σημείο της πλήρους αναίρεσης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.