.Ψηφίστηκε το ν/σ για τη μικρή ΔΕΗ

Με 51 ψήφους υπέρ, έναντι 46 κατά και ένα παρών αυτό του ανεξάρτητου βουλευτή Νικήτα Κακλαμάνη ψηφίστηκε από το πρώτο θερινό τμήμα της βουλής, το ν/σ για την ιδιωτικοποίηση της μικρής ΔΕΗ. Θετικές ψήφους έδωσαν οι βουλευτές ΝΔ ΠΑΣΟΚ, αρνητικές όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης. 
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης- αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την κυβερνητική εκπρόσωπο να τονίζει ότι δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Τσίπρα να καταστρέψει τη χώρα χρησιμοποιώντας τα μόνα όπλα που διαθέτει, το ψεύδος, τις ύβρεις και τις ένοπλες συνιστώσες του".
Η αναφορά της κ. Βούλτεψη στα περί «ενόπλων συνιστωσών», οδηγεί στο συμπέρασμα: ή ότι δεν έχει συνείδηση των λεγομένων της, ή ότι δεν κάνει για τη θέση της κυβερνητικής εκπροσώπου. Και στις δυο περιπτώσεις οφείλει να παραιτηθεί, απάντησε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ..
 "Ως νόθο περιέγραψε το δημοψήφισμα που προβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ" , η επικεφαλής της Κ.Ο του ΚΚΕ Αλεκα Παπαρηγα, λέγοντας ότι εμείς δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ενα δημοψήφισμα που έχει ένα μόνο ερώτημα.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.