.Εντάσεις για το ν/σ για την «μικρή ΔΕΗ»

Την πρόθεση της κυβέρνησης να επιφέρει βελτιώσεις στο ν/σ της «μικρής ΔΕΗ» αφού πρώτα ακούσει τις απόψεις των ενδιαφερόμενων, γνωστοποίησε ο υπουργός περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης απαντώντας στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, ο οποίος χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός να εμφανίζεται ο υπουργός και να λέει ότι θα φέρει οκτώ αλλαγές τις οποίες δεν έχουν δει τα κόμματα. 
Νωρίτερα, την απόσυρση του ν/σ  ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος έκανε λόγο για το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει συντελεστεί στη χώρα κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης.
Την απόσυρση του νομοσχεδίου ζήτησε και το ΚΚΕ.
Παρέμβαση για το θέμα έκανε από το Στρασβούργο ο Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για φανατικούς λαϊκιστές, που θέλουν να αφαιρέσουν από τον ελληνικό λαό το δικαίωμα του στην πρόοδο.
Από το Αμύνταιο, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για εθνικό έγκλημα και ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Ο κ. Τσίπρας συνειδητά υποκινεί τις αντιδράσεις και βρίσκεται πίσω από τις επαπειλούμενες διακοπές στην ηλεκτροδότηση, επιδιώκοντας να αποκομίσει οφέλη μέσα από την καταστροφή της χώρας, τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

"Από την πώληση της «μικρής ΔΕΗ», η ίδια η ΔΕΗ έχει τα μεγαλύτερα οφέλη, καθώς τα έσοδα από την αποκρατικοποίηση πάνε στην ίδια την επιχείρηση και δημιουργείται πραγματικός και βιώσιμος ανταγωνισμός προς όφελος του τελικού καταναλωτή", αναφέρει σε non paper η ΝΔ. 

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.