.Ευ. Βενιζέλος: «Όχι» νέο μνημόνιο, πέρα από το σημείο που έχουμε συμφωνήσει

«Αλλάζουμε τη σελίδα με απλό τρόπο, "όχι" νέο μνημόνιο, "όχι" τρόικα πέρα από το σημείο που έχουμε πει και συμφωνήσει, και -εις πείσμα όλων αυτών που αρέσκονται να μαντεύουν κακά- "όχι" νέα μέτρα λιτότητας που πληγώνουν τον πολίτη και την Οικονομία» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στην ημερίδα με θέμα «10 θέσεις για την Υγεία» που διοργανώνει ο Τομέας Υγείας του ΠΑΣΟΚ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. 

Σημείωσε δε ότι πάνω σε αυτή τη βάση τη δημοσιονομική, τη μακροοικονομική, την αναπτυξιακή και πάνω σε αυτούς τους διεθνείς και ευρωπαϊκούς συσχετισμούς, πρέπει να οικοδομηθεί και η νέα εποχή του κοινωνικού κράτους στην Ελλάδα με επίκεντρο το ΕΣΥ, συμπληρωμένο από τις δομές της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με τρόπους που να απαντούν σε αυτό που ο πολίτης καταλαβαίνει και θέλει ως λειτουργία ενός συστήματος υγείας χάριν του δημοσίου συμφέροντος.

Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε: «Πρέπει να αλλάξουμε σελίδα και αλλάζουμε σελίδα». Κάτι που, όπως είπε, αφορά και τους συμβολισμούς και την ουσία. Ειδικότερα, αφήνοντας αιχμές προς τον ΣΥΡΙΖΑ αν και χωρίς να τον κατονομάσει, είπε: «Ε,νοχλούνται πολλοί από τη σκέψη αυτή γιατί δεν υπάρχουν πολιτικά χωρίς μνημόνιο, κρίση και τρόικα. 

Ενοχλούνται όταν λέμε ότι πρέπει να αλλάξει η σχέση μας με την τρόικα, ότι δεν πρέπει να συνεχίζεται αυτή η ιστορία που ζήσαμε, της πολύμηνης παρουσίας των κλιμακίων της τρόικας που παρεμβαίνουν στο εσωτερικό της δημόσιας διοίκησης και δεν ολοκληρώνουν ποτέ έναν έλεγχο».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.