.Ψάχνουν τα κρησφύγετα του Μαζιώτη

Τα κρησφύγετα του Νίκου Μαζιώτη αναζητά η αντιτρομοκρατική στο κέντρο της Αθήνας και σε διάφορες περιοχές της Αττικής, μετά την αιματηρή συμπλοκή και σύλληψη του, στο Μοναστηράκι. Σύμφωνα με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία ταυτότητάς με το όνομα Μιχάλης Μιχελακης του Νικολάου, ενώ είχε αγοράσει αυτοκίνητο Hyundai χρώματος ασημί. 
Η ΕΛΑΣ ζητά από τους πολίτες πληροφορίες, ενώ ο Μαζιώτης συμμετείχε σε δυο ένοπλες ληστείες σε Αχαία και Τροιζηνία, ενώ κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής είναι αυτοί που τον εντόπισαν στη πλατεία Μοναστηρακίου και στη συνέχεια ακολούθησε η συμπλοκή στην οποία ο Μαζιώτης πυροβόλησε 8 φορές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ίδιος, ένας αστυνομικός και 2 τουρίστες.
Ο Μαζιώτης νοσηλεύεται στο θάλαμο κρατουμένων του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» αφού προηγήθηκε χειρουργική επέμβαση στο δεξί ώμο μετά τον τραυματισμό του στην επιχείρηση σύλληψης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες , δεν αποκλείεται να χρειαστεί και νέα επέμβαση πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα ενώ ίσως απαιτηθεί και τρίτη νευροχειρουργική σε άλλο χρόνο. Ο τραυματίας αναμένεται να παραμείνει για τουλάχιστον 15 ημέρες στο νοσοκομείο.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.