.«Υπέρ μίας κοινής επιτροπής»

Υπέρ της συγκρότησης κοινής επιτροπής από την ΕΛΙΑ, το ΠΟΤΑΜΙ και τη ΔΗΜΑΡ που θα ξεκινήσει ειλικρινή και ανοιχτό διάλογο χωρίς όρους και προαπαιτούμενα, τάχθηκε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Σπύρος Λυκούδης 
μιλώντας προ ολίγου σε εκδήλωση για τη κεντροαριστερά, στο αμφιθέατρο του Αθήνα 984, παρουσία των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρη Ψαριανού και Βασίλη Οικονόμου, του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Φίλιππου Σαχινίδη, στελέχη από την πρωτοβουλία των 58 και του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη.
Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κατηγόρησε το Φώτη Κουβέλη ότι με το σχέδιο που εφάρμοσε μετά την αποχώρηση του κόμματος από την συγκυβέρνηση οδήγησε σε μονόδρομους, αδιέξοδα, ήττες και τελικά στη συντριβή.
Υπάρχουν πρόσθεσε υπεύθυνοι για τη συντριβή και είναι υποχρεωμένοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν πιστεύει στις πολιτικές ανθρωποφαγίες.
Εξέφρασε την κάθετη διαφωνία του με όσους εισηγούνται την έναρξη διαλόγου για προγραμματική σύγκλιση με το ΣΥΡΙΖΑ και τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας με τη ΕΛΙΑ και το ΠΟΤΑΜΙ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.