.Στουρνάρας: Η ένδεια επιχειρημάτων του Τσίπρα

Δεν άφησε αναπάντητη την επίθεση που δέχθηκε χθες από τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Στουρνάρας. «Ο Στουρνάρας από την αρχή ήταν μια επιλογή του Βερολίνου. Δέχεται τις διαταγές του Σόιμπλε», τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική Le Monde ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών αναφέρθηκε σε «ένδεια επιχειρημάτων» από πλευράς Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας, αναφέρεται για μια ακόμη φορά απαξιωτικά στο πρόσωπό μου λέγοντας ότι το Βερολίνο με επέβαλε στη θέση του Υπουργού Οικονομικών και ότι θέλει να με επιβάλει και στη Διοίκηση της Τραπέζης της Ελλάδος με σκοπό να γίνει μόνιμη η λιτότητα. Αυτό είναι προσβλητικό και δείχνει ένδεια επιχειρημάτων», τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

Μάλιστα δεν παρέλειψε να υποστηρίξει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει «προσωπική εμμονή» μαζί του. «Λυπάμαι για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τόσο σοβαρά ζητήματα, όπως η οικονομική σταθερότητα και η αναπτυξιακή προοπτική της χώρας. Με προσωπικές εμμονές και με ύβρεις εναντίον μου δεν συμβάλλει στο δημιουργικό διάλογο».

Τέλος, ο Γιάννης Στουρνάρας τόνισε ότι με αυτό τον τρόπο βλάπτει τη χώρα: «Είναι κρίμα που καταφέρεται με συνεντεύξεις του σε εφημερίδες του εξωτερικού εναντίον του Έλληνα Yπουργού Οικονομικών με τέτοιους χαρακτηρισμούς, βλάπτοντας ενσυνειδήτως τη χώρα του. Επαναλαμβάνω, ενσυνειδήτως. Αυτό καταγράφεται στην προσωπική του ιστορία».

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.