.Σαρωτικοί έλεγχοι για τη «μαύρη εργασία» ενόψει θερινής περιόδου

Ευρεία σύσκεψη υπό τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, με στόχο τον συντονισμό όλων των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου για την καταπολέμηση της ανασφάλιστης και αδήλωτης εργασίας κατά την καλοκαιρινή περίοδο, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στο υπουργείο Εργασίας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υφυπουργός, Βασίλης Κεγκέρογλου η γγ, Άννα Στρατινάκη, ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΠΕ, Κώστας Πανταζής και η διευθύντρια της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχων Ασφαλισμένων του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ (ΕΥΠΕΑ), Σταυρούλα Βραχιώτη.

Κατά την εισήγησή του, ο κ. Βρούτσης ζήτησε από όλους τους εμπλεκόμενους ελεγκτικούς φορείς, ενόψει μάλιστα της καλοκαιρινής περιόδου και της αναμενόμενης υψηλής τουριστικής κίνησης, «να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικότητας στην αγορά εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της απασχόλησης παράνομα διαμενόντων αλλοδαπών».

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η εφαρμογή ενός επιχειρησιακού πλαισίου δράσης, με εστιασμένους ελέγχους σε όλες τις τουριστικές περιοχές της χώρας. 

Οι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν από τις 13 Ιουνίου έως τις 10 Οκτωβρίου, με συγκεκριμένα προγράμματα ελέγχων που ανέλαβαν να καταρτίσουν οι προϊστάμενοι όλων των περιφερειακών υπηρεσιών του ΣΕΠΕ και της ΕΥΠΕΑ.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.