.Όλες οι λεπτομέρειες για το πλοίο του θανάτου

Στη Βλήχα Ελευσίνας βρίσκεται δεμένο το δεξαμενόπλοιο «NOOR ONE», σημαίας Τόγκο, με το οποίο τα μέλη του κυκλώματος μετέφεραν την τεράστια ποσότητα ηρωίνης, δύο τόνων και 319 κιλών, που εντοπίστηκε σε δύο επιχειρήσεις του Λιμενικού Σώματος, με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, σε ισάριθμες αποθήκες στο Κορωπί και σε έπαυλη στη Φιλοθέη.

Το πλοίο είναι τάνκερ, κατασκευής του 1963 και μέχρι σήμερα έχει αλλάξει πέντε ονόματα και έχει περάσει από ισάριθμα εφοπλιστικά χέρια. 

Το «NOOR ONE» έφθασε στο λιμάνι της Ελευσίνας δηλώνοντας μηχανική βλάβη. Από τον έλεγχο που του έγινε όμως διαπιστώθηκε αφενός ότι δεν παρουσίαζαν βλάβη οι μηχανές, αφετέρου ότι μετέφερε επιπλέον 18 τόνους πετρελαίου, χωρίς παραστατικά. Ο έλεγχος έκρυβε όμως και τη μεγαλύτερη έκπληξη. 

Μέσα στο πετρέλαιο τα μέλη του κυκλώματος είχαν ποντίσει με πεντάκιλα βάρη, τις αεροστεγείς συσκευασίες με τους περίπου δύο τόνους ηρωίνης. 

Το συμπέρασμα των λιμενικών είναι ότι το πλοίο είχε αγοραστεί πριν από 1,5 χρόνο, χωρίς να έχει κάνει άλλη μεταφορά, μόνο και μόνο για τη μεταφορά του μεγάλου φορτίου ηρωίνης.

Πάνω στο πλοίο συνεχίζουν τον έλεγχο ειδικά κλιμάκια του Λιμενικού, της Οικονομικής Αστυνομίας και μέλη της DEA.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.