.Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο

Ενα 24ωρο και κάτι, πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου, και το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει με φόντο τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα. Η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι αγκαλιάζει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, η Κουμουνδούρου επαναφέρει τη θεωρία των δύο άκρων, ενώ ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με δηλώσεις του στον Αθήνα 9,84 τονίζει - μεταξύ άλλων "Δεν είπε κανείς ότι κάθε ψηφοφόρος του Κασιδιάρη είναι ένας φασίστας, ναζιστής, χρυσαυγίτης", προσθέτοντας πως πρέπει να είμαστε καθαροί απέναντι στους ανθρώπους που έκαναν αυτή την επιλογή στις δημοτικές εκλογές.
"Απαράδεκτο να κλείνεις το μάτι στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής", δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.
Την ίδια ώρα, προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 2,5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές δείχνει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα «Το Ποντίκι». Τρίτη δύναμη και πάλι η Χρυσή Αυγή.
Παράλληλα, οι πολιτικοί αρχηγοί, επαναφέρουν στο προεκλογικό προσκήνιο τη μάχη της πλατείας. Στις 7,30 μιλά στην Ομόνοια ο Αλέξης Τσίπρας. Στο Σύνταγμα αύριο ο Αντώνης Σαμαράς, σε μια κίνηση που ακόμα και εκ των έσω, χαρακτηρίζεται ως υψηλού ρίσκου.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.