.Προβληματισμός στην Ευρώπη

Οι ηγέτες των «28» ξεκινούν την επανεξέταση των προτεραιοτήτων της ΕΕ, δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης, Χερμάν βαν Ρομπάι, μετά την πρώτη Σύνοδο Κορυφής στον απόηχο των ευρωεκλογών που κατέγραψαν την άνοδο ευρωσκεπτικισμού. Αλλαγή πορείας πλεύσης ζήτησαν Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία. Την ανάγκη η ΕΕ να δώσει μεγαλύτερη έμφαση την επόμενη πενταετία στην ανάπτυξη, στην τόνωση της ανταγωνιστικότητας και στην απασχόληση επεσήμανε, η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ.
«Δοκιμάστε να πείτε σε έναν Έλληνα που αγωνίζεται να επιβιώσει ότι η Ελλάδα έχει τώρα πρωτογενές πλεόνασμα, τόνισε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ προσθέτοντας πως η Ευρώπη δεν είναι κάτι που πια δεν αμφισβητείται.
«Χρειαζόμαστε ανταγωνιστικότητα, δημιουργία θέσεων απασχόλησης, και αλληλεγγύη για να μεταρρυθμίσουμε την Ευρώπη», τόνισε, από τις Βρυξέλλες, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 
«Το πρόβλημα της Ευρώπης δεν είναι η αναζήτηση ρόλων για συγκεκριμένα πρόσωπα, αλλά η αλλαγή των ευρωπαϊκών πολιτικών, όπως ζητούν οι πολίτες της Ένωσης, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος.

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.