.«Χωρίς το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση δεν υπάρχει»

«Χωρίς το ΠΑΣΟΚ κυβέρνηση δεν υπάρχει», δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά το τέλος της συνάντησης με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. «Η αλήθεια δεν είναι εκβιασμός όπως με κατηγορούν κάποιοι», τόνισε ο κ. Βενιζέλος στον απόηχο της πρόσφατων δηλώσεων του ότι η κυβερνητική σταθερότητα εξαρτάται και από τα ποσοστά που θα λάβει η «Ελιά» στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου. Χαρακτήρισε ωστόσο «αστειότητες» τις φήμες περί απόσυρσης των υπουργών του ΠΑΣΟΚ από την κυβέρνηση.
Για άλλη μια φορά δε, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε για πραγματικό εκβιασμό λόγω της δημαγωγίας και του εύκολου ψέματος που ακολουθεί.
Νωρίτερα, μιλώντας στον Αθήνα 9,84, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ανέφερε ότι είχαν συνδιαμορφώσει με τον Ευάγγελο Βενιζέλο τη γραμμή αυτή, προσθέτοντας ότι προτίθεται να προτείνει στην ομάδα των ανεξάρτητων βουλευτών τη συνένωσή τους με την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μετά τις ευρωεκλογές.  
“Η κυβερνητική σταθερότητα, την οποία επιζητούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σημαίνει συνέχιση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής, μέσω των μνημονίων διαρκείας που επιβάλλει η ΕΕ και το κεφάλαιο” ανέφερε το ΚΚΕ.    

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.