.Προθεσμία για Ζαρούλια και τρεις

Βαρύ κατηγορώ κατά της Ελένης Ζαρούλια και των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής Κουκούτση, Αρβανίτη και Κουζηλου απευθύνουν οι εφέτες ανακρίτριες Ιωαννα Κλάπα και Μαρια Δημητροπούλου που διενεργούν την έρευνα για την εγκληματική οργάνωση.
Οι τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν μετά τις ευρωεκλογές, ενώ όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο η εν λόγω κλειστή ολιγάριθμη ομάδα ιδεολογικής επιμόρφωσης ναζιστών του 1987, μετεξελίχθηκε σε πολιτικό σχηματισμό με την ίδια ιδεολογική κατεύθυνση, κατά τα πρότυπα του κόμματος του Αδόλφου Χίτλερ.
Εν τω μεταξύ, μετἀ τον Γιωργο Γερμενή, άδεια για να παρασταθεί αυτοπροσώπως στη Βουλή αύριο κατά τη συζήτηση του νέου αιτήματος για την άρση ασυλίας του, πήρε και ο έτερος προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγἠς ,Στάθης Μπούκουρας.
Την άδεια του χορήγησε ο εισαγγελέας του συμβουλίου της φυλακής που έκανε δεκτό σχετικό αίτημα του με βάση το άρθρο 83 παράγραφος 3 του Κανονισμού της Βουλής το οποίο ορίζει ότι ο βουλευτής του οποίου συζητείται η άρση της ασυλίας έχει το δικαίωμα να παρασταθεί αυτοπροσώπως και να αναπτύξει τις θέσεις του.
Το νέο αίτημα των δικαστικών αρχών για άρση της βουλευτικής ασυλίας των προφυλακισμένων Γερμενή και Μπούκουρα υποβλήθηκε μετά την άσκηση συμπληρωματικών διώξεων σε βάρος τους.
Η συζήτηση στην Βουλή για την άρση των ασυλιών των Γερμενή, Μπούκουρα, Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και Νίκου Μίχο θα γίνει αὐριο

www.zografiotisEDO.blogspot.com

www.zografiotisEDO.blogspot.com

ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.